Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2004, 21:58   #54
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ech az zaluje ze juz zglosilem kogostam do Big Nooba 2004, bo ty dzwiedz bardziej zaslugujesz na to miano. Mowilem juz 5000 czy 10000 razy? ZOSTAW TEN TEMAT BO TY SE TYLKO POSTY NABIJASZ.
I nie ma DOMOW magicznych imbecylu!!! Jak nie grales w BG to wez nie peir**l...Nie wiem skad ci sie wziely jakies domy... To sa POZIOMY, KREGI czy jakbys tam wolal. W polskiej wersji gry sa POZIOMY to ty przestan odwalac jakies domy. Sa po prostu poziomy doswiadczenia i takie poziomy magiczne. Popatrz sobie po stronkach o bg-jak znajdziesz choc jedna gdzie pisze DOMY(oprocz jakiejs lamerskiej stworzonej przez ciebie) to... to bedzie znaczylo ze cos zle przeczytales.
6 stworkow z 9 poziomu? Ach Biesy z Otchlani? No dobra ale po 1 nie masz nad nimi kontroli po 2 nie daja ci one expa po 3 jak nie masz ochrony przed zlem to na poczatku onse sie zajma TOBA. A jak ci chodzi o planetary/devy z ToBa to mozna miec tylko jednego naraz.
Co za DEBIL... Gosc ma swoje gusta, OK. Czy ja cie nazywam nienormalnym dlatego ze lubisz fallouta? Nie, chociaz wg mnie Fallout to normalna gra nie jest. Ja cie nazywam nienormalnym bo sie caly czas wyklocasz, a nic o BG nie wiesz... Jesli ty chociaz lochy Irenicusa przeszedles, to ja jestem siwety Alojzy. Pewno ktos ci nagadal bredni a ty sie sluchasz... A co do KoCa to juz ktos tu keidys mial taki podpis i jakos mu go nie skasowali. A w KoCu pisze ze nie mozna podawac tego linka na forum, na ktorym to zabronili. A jakos nigdzie nie widze punktu w regulaminie tego forum mowiacego, ze nie mozna miec w podpisie linka rekrutujacego do KoCa.
Co do IWD-a grales w to? Poza tym, tam serio jest jakas fabula... A w Diablo moze i jest ale zbyt dobrze ukryta...
@Dobo-chyba sam przyznasz, ze z gra RPG, ktorej klimat opiera sie na ZARTACH, jest delikatnie mowiac COS NIE TAK?... Wyobraz sobie taka sesje, w ktorej caly klimat to by byly debilne kawaly-jja dziekuje...