Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2006, 18:16   #1296
McBeret
Guest

Smutny

wiem ze to nic ale mi wypadl dragon shield (celesta-4k) i bp w ktorym bylo: BP HMM(2k) jakies smieci typu fishing rod, robaki,itd i loot (jakies 300 gp i sporo viking helmetow). bylo to w ghostland na ghulach. poszedlem sobie na slima i myslalem sobie a co tam szybko sie ten fd nie zrespi i ide... zaczalem lac slima, klonowal sie w***du szybko a juz kiedy go zabilem okazalo sie ze to byl klon.... jak zabilem wlasciwego to mialem zolte zycie =/ raz exura gran poszlo i mowie raz kozie smierc. no i ide k***a jest fd. uciekam na gore a tam widze ze typiarke ghule otoczyly (byla pallem wiec nie miala szans) postanowilem jej pomoc, ghule ubite szybko (ostatni gfb mi sie ostal) jeszcze pare ghuli przybiega jedzie mnie do granicy zoltego i jasnozielonego hp i tu nagle qrwa idzie fd -.- pierdyknal explo szybko biegne do schodow (mialem dokladnie 118 hp) i tu nagle combo explo + fireball za 118 hp =/ juz bylem praktycznie na schodach =/ ale niestety moj net nie jest zby dobry i bialy j****y napis pojawil sie jak bylem na schodach -.- na szczescie byla ze mna ta typiarka co ja ghule otoczyly i uratowala moje rzeczy... jednak strata 30k expa i 2,5 mlvla boli... =/ jest jedna dobra strona: narazie se siana z tibia daje xP tibia uzaleznia c[:
  Odpowiedz z Cytatem