Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2006, 20:09   #239
Krezus II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Krezus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Krezus II ma numer GG 1883766
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elbero
Aniazonka :
Umie bo sie tego uczy w szkole a raczej z tego nie wykorzystuje zeby hackować ludzi :| Np.na 100% Aver też umie i co shakował kogoś? brednie...
Krezus II :
Veritaserum to ludzie z Draig Noddfy...Angel of Distans był w Draig Noddfie .
I nie oczerniaj Vasylija skoro nie masz dowodów na swoje słowa równie dobrze moge powiedziec ze : Krezus to hacker okradł mi postać :|

Edit na prośbe Vaslij Zajcev :

17:13 Vasylij Zajcev: nie chce mi sie robic nowego konta na tibia.pl wiec napisz w moim imieniu
17:15 Vasylij Zajcev: Bardzo sie usmialem czytajac te posty
17:15 Vasylij Zajcev: ..@krezus
17:16 Vasylij Zajcev: jesli uwazasz ze hacknolem twoja postac to nie widze sensu aby uzyc rec-key'a... Skad uzyskales passy do mojejpostaci to nie wiem, byc moze mialem jakiegos keylogera od ciebie badz cos?
17:16 Vasylij Zajcev: ..@aniazonka
17:17 Vasylij Zajcev: Jesli zazdroscisz mi moich umiejetnosci to juz nie moj problem

Chesz mala historie oto ona.
Konto Vasylij Zajcev dostala od Miand Huntera za pacca, grala na nim moja siostra zrobila nim ponad 10 lvl i 3 mlvl potem prawidlowy wlasciciel odzyskal je a Maind Hunter twierdzil ze wyjechal on do Anglii i nie ma rec-keya zostal zgubiony itp. Wiec to Maind Hunter to zlodziej a Vasylij Zajcev to hacker bo zabral za cos co bylo zaplacone, po tej aferze Maind Hunter okradl moja siore 2 raz na domku ktorymi byli wspol wlasicielami na ponad 100k, a vasylij sie wypieral znajomosci z nim itp wiec nadal wisicie mojej siostrze ponad 100k i pacca za ktorego ona zaplacila zlodziejaszki z Milowka czy skad jestescie, hasla juz nie znam na Zajceva a numer konta to 9963689 wiec nie gadaj Elbero o czym o czym nie wiesz bo ja wiem i to bardzo dobrze, nie pozostawia to faktu ze to obaj ZLODZIEJE itp.
Bo jak cos sie sprzedaje to sie tego nie zabiera!!!
Krezus II jest offline   Odpowiedz z Cytatem