Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch
Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.
|
Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie.
[edit] a zapomnialem dodac ze post reported.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DoomOver
Nie dziecko, do Duskiness nic nie mam, tymbardziej nic nie mówiłem na temat Sixty Sense. Raaful raz zabił mnie bo nie chciał czekać w kolejce na expowisko, później zabił mojego kolege bez powodu (imo dla run). Więc STFU PLZ
|
kto jest dziecko ten jest, ale czemu ja mialbym nim niby byc?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
A ja ci poweim terefere ze nie jestes rl Raaful bo rl Raaful juz dawno sprzedal konto ew od niego kupiles old Raaful byl ze Szczecina i NIGDY nie poszedl by do *****ness
|
lol zal mi Ciebie.
z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina.
poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia.