Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxxia
Ded. dEd. n00b. DED. n00B.
Według mojego urzędzenia do pomiarów znoobienia, każdy kto napisze n00b przez dwa zera, albo ded przez jedno 'e', od razu jest kwalifikowany jako noob. Warto dodać, że nigdy się jeszcze na tym mierniku nie zawiodłam. Pozdrowienia do Maxxela  .
|
lol. Pisałem kiedyś "n00b" przez 2 "o" ale jakiś modek mnie poprawił że "n00b" pisze się przez 2 zera. Nawet na Wikipedii jest o tym coś napisane więc sobie poczytaj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxxia
Przez całe choleernie długie 3 lata, w trakcie których grałam w Tibie, padłam od pkera może z raz. Według mojego urządzenia do pomiaru noobstwa, każdy kto ma problemy z pkerami jest noobem. Pozdro Maxxel.
|
lol jeszcze raz. Ja wcale nie zaczepiam PKerów tylko oni sami szukają zaczepki lub sprawdzają twój lvl i nawalają !!!!(a pozatym przez 2 lata miałem około 5 dedów przez PK tylko dla tego że miałem niski lvl a wszystkie te dedy były na samym początku). I wiedz że większość PKerów to n00by którzy atakują bez powodu i bez żadnej zaczepki!!!
Pozdro dla niedoświadczonej Vaxxii
PS: Użyj tego swojego urządzenia do pomiarów znoobienia na sobie i wyślij mi wyniki bo już niemoge się doczekać.