Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2004, 23:32   #55
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
ZOSTAW TEN TEMAT BO TY SE TYLKO POSTY NABIJASZ.
Buahahahahahahahahahahahahaahahahah zobacz sobie na moją datę zrobienia konta na tym forum i zobacz ile postów od tego czasu nabiłem. Przyłączyłem się do forum 19.10.2003 i mam dokładnie 0,30 posta na dzień. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Cytuj:
If you reached this page via a link in an IRC or Chat channel, a message board or forum where the link to this page would be considered off topic, please close this page now.
Tyle dokładnie pisze na stronie. Ten link może być traktowany jako offtopic.

Cytuj:
To sa POZIOMY, KREGI czy jakbys tam wolal. W polskiej wersji gry sa POZIOMY to ty przestan odwalac jakies domy. Sa po prostu poziomy doswiadczenia i takie poziomy magiczne. Popatrz sobie po stronkach o bg-jak znajdziesz choc jedna gdzie pisze DOMY(oprocz jakiejs lamerskiej stworzonej przez ciebie) to... to bedzie znaczylo ze cos zle przeczytales.
Masz rację my bad. Przyzwyczajenie z rpga. A to że jakiś idiota tłumaczył BG to już inna rzecz.

Cytuj:
Co do IWD-a grales w to? Poza tym, tam serio jest jakas fabula... A w Diablo moze i jest ale zbyt dobrze ukryta...
Niestety savy mi wywaliło. Skończyłem tylko na normalu na sercu furii nie chciało mi się drugi raz robić postaci. Pod względem fabuły ta gra mniej trzyma się kupy niż Diablo, pisałeś gdzieś że nie grałeś więc STFU.

Cytuj:
Jesli ty chociaz lochy Irenicusa przeszedles, to ja jestem siwety Alojzy. Pewno ktos ci nagadal bredni a ty sie sluchasz...
Buahahahahahahahahahhahahahah dobre dobre. Pozostawie bez komentarza.

Cytuj:
@Dobo-chyba sam przyznasz, ze z gra RPG, ktorej klimat opiera sie na ZARTACH, jest delikatnie mowiac COS NIE TAK?... Wyobraz sobie taka sesje, w ktorej caly klimat to by byly debilne kawaly-jja dziekuje...
Wyobraź sobie sesję super poważną, z wszystkim robionym według książki i tabelek. Dzięki wolę taką prowadzoną z jajem, przynajmniej ludzie nie przysypiają.

Edit. Dobra koniec dyskusji. Właśnie zauważyłem że masz 13 lat. Dożyjesz 20 zrozumiesz dlaczego Fallout jest lepszy. Na razie graj sobie w Baldura.