Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2006, 23:17   #115
baldhead
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
Kibicuje Realowi od wielu lat i czekam aż poprawi sie ich gra . Mam nadzieję, że za niedługo to nastąpi. Liczę na sprzedanie Zidana, R. Carlosa, Raula i na kupienie jakiegoś pomocnika młodego i dobrego np. Gerrarda, czy Lamparda. Na dokładkę może Fabregasa z Arsenalu by ściągnęli . Słyszałem, że chcą kupić również Ibrahimovicia, ale tego bym chyba nie przeżył... Zlatan trzymaj się z dala od Realu (albo wrzodkiewka jest super ).

Teraz myślę, że LM wygra Barca, choć Arsenal może być "czarnym koniem" jak Liverpool i odebrac im tytuł.

Hm.. tak jakbym czytal swoje słowa. Jednak wpływam na Twoją opinię koleżko, ale to nieźle. No dobra, IMO Arsenal ma sporą szanse na triumf w LM, chociaż patrząc na obecną formę i skład będącej bożyszczem młodziaków Barcy, nachodzą człowieka wątpliowści. Ale jako że kibicuje tej drużynie od 4 lat, liczę na jej powodzenie. Jakby nie było finału jestem pewien: Milan odpada, Barca wchodzi, Arsenal eliminuej niedoświadczony Villareal i jest pojedynek hiszpańsko-anglosaski. PoSdRo SzEjSeeeeeetT.

OPS; Mam fazucze więc moje słowa mogą być nie do końca sensownawe.
PS2: nie gram w Tibie, bo to narkotyk, a od takowych stronię.
PS3: witam wszystkich forumowych ziomków.
PS4: nie jestem dresem.
  Odpowiedz z Cytatem