Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
LOL
no to pokoleji
1. okey to powiedz mi po cmęski narząd płciowy amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie
2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na uwielbiam jeść bananyanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc
1,4kk
3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie.
4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku.
ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty rzodkiewka jest supere tibie.
a jak ma na imie ten twoj wielki rl friend ktorego to numer gg straciles i urwala wam sie przyjazn bo nie mieliscie sie jak kontaktowac? jezeli rafal i ma kumpla przemla to ja mam racje. (a myslalem ze rl friendy to gadaja przedewszytkim na rlu :|)
|
owned

@Protarus
Napisze tylko jedno : zal.pl. Pamietam jak Cie ubil Spoxster.Stales wtedy w dp w kazzo i lamentowales jaki to on jest zly i nie dobry :<