Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2006, 14:30   #11
Soul Xalibour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Z mojego pokoju

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 18/21
Poziom mag.: 13
Domyślny

@up
dobra ten odcinek był na próbę. w następnych mam zamiar prowadzić to w nieco inny sposób.
PS.mój pierwszy fake można znaleźć w temacie "moje pierwsze fake" i to jest bitwa.

EDIT:
Przemcio Zencio thx za link ale jest problem, że jak zainstaluje to wyskakuje mi że brakuje plików .dll. ściągnąłem je ale teraz jest taka sprawa, że jak próbuje włączyć, to otwiera mi się wiersz poleceń (mam XP) i pisze takie coś:

<gimp-2.2*****:1916>:GdkPixbuf-WARNING **: Can not open pixbuf loader module file 'C:\Documents and settings\Reszta]Moje dokumenty\fake\Fake\GIMP-2.0\ETC\gtk2.0\gdk-pixbuf.loaders' : No such file or directory

** <gimp-2.2*****:1916>: WARNING **: No builtin or dynamically loaded modules were found. Pango will not work correctly. This probably means there was an error in the creation of:
'C:\Documents nad settings\reszta\Mpje dokumenty\fake\Fake\GIMP-2.0\etc\pango\pango.modules'
You may be able to recreate this by running pango-querymodulese.

<gimp-2.2*****:1916>: GLib-Gobject-CRITICAL **: file gobject.c: line 1561 <g_object_ref>: assertion 'G_IS_OBJECT <object>' failed

** <gimp-2.2*****:1916>: CRITICAL **: file pango engine.c: line 68 <_pango_engine_shape_shape>: assertion 'PANGO_IS_FONT <font>' failed

wyskoczył też komunikat:

**ERROR**: file shape.c: line75(pango_shape): assertion failed: (glyphs->nym_glyphs > 0)aborting..

takie były dwa komunikaty, a dla jasności to podam jeszcze, że wszystkie pliki potrzebne umieściłem w katalogu o nazwie "bin" jaki się pojawił po instalacji
Jak już raz nami zawładnie, już nigdy nie uwolni...
Doskonale pasuje do Tibii. ;]

Ostatnio edytowany przez Soul Xalibour - 09-04-2006 o 15:31.
Soul Xalibour jest offline   Odpowiedz z Cytatem