Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2006, 15:15   #26
Elvanek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: W polsce

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 40+
Skille: 75+/xx
Poziom mag.: 15
Cool hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eben
Ehhh Dixtra.. czym tu sie chwalic.. z podbiegliscie w 20 osob do jednego gladiahtora.i ubiliscie go za nic.. z zaskoczenia.. wasze powody są smieszne.. a pozatym i tak zanoobowaliscie bo laliscie go dobre 20 minut w trapie.. po prostu żenada apropo bothow gladiahtora.. znam og i wiem ze nie uzya bothow. a ze sie szybko uhal wcale mnie nie zdziwilo po prostu jest świenym graczem. I jezeli myslicie ze BB złąmie FIngerouta nexagona gladiahtora i reszte to jestescie w błędzie wasza jedyna mocna strona jest Dranit eh
pozdrawiam serdecznie MArcina(fingerouta) i tych ktorzy sa lojalni wobec innych graczy

HEhehe ,prawda to co się dzieje na danubi to jest poprostu BArdzo śmieszne, najbardziej mnie wku..... że paladinka wyzywa na tym filmiku Gladiego że jest newbie, a o ile mnie nie myli pamięć to on padł "dziwnie" ,no ale nie ważne, na danubi nie zaznamy spokoju, na danubi moge być hunted za to że wywale kogoś z kopalni w której expiłem i byłem pierwszy..No ale co my zwykli gracze możemy ?Czekać na lepsze czasy i spokojnie expić(nie za szybko bo wtedy hunted) no i nie szukać skulla.

Ostatnio edytowany przez Elvanek - 09-04-2006 o 15:17.
Elvanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem