Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eben
Ehhh Dixtra.. czym tu sie chwalic.. z podbiegliscie w 20 osob do jednego gladiahtora.i ubiliscie go za nic.. z zaskoczenia.. wasze powody są smieszne.. a pozatym i tak zanoobowaliscie bo laliscie go dobre 20 minut w trapie.. po prostu żenada apropo bothow gladiahtora.. znam og i wiem ze nie uzya bothow. a ze sie szybko uhal wcale mnie nie zdziwilo po prostu jest świenym graczem. I jezeli myslicie ze BB złąmie FIngerouta nexagona gladiahtora i reszte to jestescie w błędzie wasza jedyna mocna strona jest Dranit eh
pozdrawiam serdecznie MArcina(fingerouta) i tych ktorzy sa lojalni wobec innych graczy
|
HEhehe ,prawda to co się dzieje na danubi to jest poprostu BArdzo śmieszne, najbardziej mnie wku..... że paladinka wyzywa na tym filmiku Gladiego że jest newbie, a o ile mnie nie myli pamięć to on padł "dziwnie" ,no ale nie ważne, na danubi nie zaznamy spokoju, na danubi moge być hunted za to że wywale kogoś z kopalni w której expiłem i byłem pierwszy..No ale co my zwykli gracze możemy ?Czekać na lepsze czasy i spokojnie expić(nie za szybko bo wtedy hunted) no i nie szukać skulla.