Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2006, 15:34   #35
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slimaczek
Eh. W sumie to zgadzam sie z Naabsky, bardzo czesto jak jest wojna i po jednej stronie sa glownie swedzi a po drugiej glownie polacy, to zaraz pełno low lvli krzyczy ze szwedzi to wielcy PA, i ze tez beda walczyc za Polskę, rotfl. Ale fakt, ci którzy są teraz atakowani przez Fighters of Trust (gildia Thaldusa), powinni tez stworzyc swoja gildie, zrobic kiedys mass loga i zbic kogos na huncie, kiedy nie bedzie zbyt duzo z reszty FoT. A narazie to są zabijani pojedyńczo, niech zrozumieja ze wkoncu im sie znudzi nagle uciekanie z hunta/stanie w pz.

Ta wojna nie jest Wojna Swe vs PL
To poprostu wojna Gildi FoT wraz z pojedynczymi osobami z TH i AoTK z ludzmi których oniuwazaja za sharerów, oszustów. Czemu krzyczycie swe to PA, PK itd a sami nie powiecie ze maja oni racje ze z czym takim trzeba walczyc. Inna sprawa jest fakt ze czlonkowie TK, FoT, i AoTK sami nie sa lepsi od tych z którymi walcza. aLe poprostu oni maja na tyle zgrania i umiejetnosci oraz maja na tyle wysokie lvl ze to Oni decyduja kto jest ok a kto jest bad.

Przykład: stoi drooter, thor pee, relyt - idzie knight lvl +50 wiec okolo 800 hp
leci SD - knight sie uha - werdykt oszukuje za szybko sie uhnol, macro. end

inny przyklad: knight ciagnie lootbag, podbiega lov lvl i zaczyna mu go podbiarac , zarzucac pustyni bagami smieciami, - uderzenie ostrzegawcze(odstraszenie) - przebiegajacy drooter - "PA" "PK" - trade equip or die and change serwer - end

przykladów jest wiele.

A reszta graczy, myslenie ja jestem ok, po mnie nie przyjda, to nie moja sprawa, to sprawa hlvl - blad oni sa znudzeni kogo nie zastrasza to zabija. Niema na nich rady nikt tu nie zaryzykuje niema lidera, hlvl z swe sie dogadaja z nimi, Polacy albo sie wyniosa albo sie dogadaja serwer nadal bedzie taki jak jest, to nie pierwsza taka sytuacja, zawsze bedzie to samo.
Pandorian technomancer jest offline