Aaach dzwiedz ten twoj koronny argument... I co z tego ze mam 13 lat? BG2 jest 100 razy bardziej dorosle od Fallouta...
Poza tym, przekrecasz sens mojej wypowiedzi-kzady lubi, gdy na sesjach sa zarty...Mi chodzi o sesje, gdziue caly klimat OPIERA sie na zartach...Z tym to juz jest cos nie tak.
Co do tego linka to juz mowilem-widzialem tu chyba 2-3 osoby ktore mialy tego linka i ani ich nie zbanowali z KoC ani nie dostali <cut> w podpisie.
BG ma jedno z fajniejszych tlumaczen...Mowie o BG2 bo w BG troche martwo brzmial dubbing niektorych postaci

W dwojce zdarzaja sie literowki, ale poza tym tlumaczenie jest swietne. W jedynce to mi sie podobalo, ze Whatever przetlumaczyli na Cokolwiek i czasem takie bezsense wychodzily

Ale to juz offtop sie robi...
Co do IWD-ale moj kolega gra, czytalem recenzje, streszczenie fabuly i widzialem ta gre... W diablo fabula jest taka jak w Mortal Kombat-ze jak gdzies czytam(w jakiejs gazecie) jaka tam jest fabula to ja sie dziwie skad oni to wzieli bo w grze tego nie ma

Ale dobra, co do IWD to sie zamknac musze

Co do mojej opinii o twoich doswiadczeniach z BG-zaluje ze pozostawiasz to bez komentarza

Bo jestem ciekaw twojego komentarza do tego...No powiedz chociaz na PW

@pawelek-post nabity, co? No wiec hack&slash to dla jednych gatunek RPGa a dla innych gra akcji

Wystarczy ci taka odpowiedz? Ale ze Tibia nie jest gra RPG(bo tego dotyczy topic) to sie kazdy zgodzi

To jest mmorpg...ale co bede powtarzal wypowiedzi innych...