Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2004, 10:25   #108
SandMan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków

SandMan ma numer GG 3377227
Domyślny

Cytuj:
drutem na 15lvl i ma stuff godny knighta na 40lvl
A my pewnego peona znamy z rl i wiemy, ze Avat przy nim ze sprzetem wymieka... Zorin... Tylko wpadnij do mnie

Heh, ja znowu zaczne sypać bezsensownymi przykładami, ale żeb ymiec na testservie "życie" jakąś magiczną postacią, to trzeba sporo sd/uh/xpl/hmm miec w depo i po każdej śmierci pobierać po BekPesiu xP.
A ja sorczakiem na 19 robiłem "rzeź" (skłonnosc do przesady ) tylko dzieki spontanom xP. Więc lowlvl sorc na tescie ma przewage xP

Cytuj:
3)Szybko ma dostęp do wielu czarów w tym UH
A sorc nie ma =( Biedny sorc nie ma dosępu do wielu czarów, tylko exura, utevo lux, hmm i sd =(

Hah, jak grałem sorcem żałowałem, że nie mam druta, jak zrobiłem druta to wróciłem do sorca...

Cytuj:
Byla taka sytuacja ze dwa 7 lvle zabili mi bugi co ja im moge zrobic? explo? szkoda many wiec musialem jakos przebolec.
O to to to... Druid ma marne czary przeciw ludzim, bo ja sorcem 19/28 pociagnę człowiekowi 100 z sd, ale z hmmto bedzie 20-30.. :/ a celować jeszcze trzeba xP.(Teraz ktoś sie rzyczpie ze celowac trzeba tez z sd, ale z sd raz poceluje a z hmm bede musial 4-5 xP)