Temat: Tibia - LOL
Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2006, 21:05   #22
vasilij
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
Domyślny

Eh, rozrósł się temacik, to będzie tak:
1. Owszem zginąłem, owszem dla tego napisałem ten temat, chyba logiczne, że ginąc po raz któryśtam, po kilku godzinach expienia uśwaidamiam sobie, że nie ma sensu tego odrabiać bo mi znowu wypadnie crusader helmet i strace exp.
2. Wow (to do kolegi, który przekonywać próbował nas tutaj głos zabierających o wyższości Tibii nad WoW'em) - LOL <?>
Panie kolego, usiądź i odpal pan Tibie, pograj pan sobie ze 3 godzinki. A teraz wyśpij się i po odpoczynku usiądź pan i odpal pan na kompie samo intro WoW'a, bez grania. Już można porównać jakość gier i już zobaczyć, która z nich jest prawdziwym rpg, w którym odgrywa się swoją postać.
3. Znowu WoW i znowu ten sam pan. WoW jest znacznie trudniejszy i bardziej rozbudowany a questy mają sens, w przeciwieństwie do Tibii, gdzie jedynym sensem, jeśli już, jest zdobycie danego itema -.-'
No i to wszystko...
Pozdro dla wszystkich, którzy tak jak ja mają świadomość, że Tibia do rgp ma nie wiele, oraz wie, że jest kilka naprawdę dobrych mmorpg, oraz do tych, którzy tego jeszcze nie widzą: nie rzucajcie Tibii - to przyjemna gra, ale nie prawdziwy rpg, nie każdy kuma prawdziwe rpg i to właśnie dla tego tak dużo osób gra w Tibie. Nawracajcie się i grajcie w te DOBRE mmorpg.
vasilij jest offline   Odpowiedz z Cytatem