Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2006, 02:56   #347
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

ja mialem mala przerwe w graniu(kilka miechow wchodzilem raz w tygodniu na pare sekund zeby na kazdej postaci logout zrobic aby nie zostaly postacie skasowane) i teraz trzeba miec znacznie wyzszy lvl aby miec runa co mnie bardzo zdenerwowalo ale za to sa dobre rozdzki i ja od 9 lvl chodze na cycklopy (czemu ?) sa wolne i glupie biegam wokol drzewek itp on mnie goni i traci hp (dochody?) zaleznie od szczescia ale jezeli chodzi o kase to krucho , jezeli mowie juz o dochodach to mopj dobry kolega mi daje runa -czasami (hmm &gfb) i ide sobie expic na beholder(ale tylko na tego kolo mostu) (zyski?) - fajne, dobre oraz drogie itemy (tact?) juz mamy mniewiecej wycelowanego hmm i ze schodow schodzimy atak wchodzimy (trwa to bardzo szybko troche wprawy i cie zdarzy zataakowac raz na twoje 3 ataki) ktos mowil o dwarv guardach to jak jest ich duzo to sobie ropujcie 1 i biegajcie wokol dziury nie powinien was zranic chyba ze wtopicie (co on ma?) no jak kazdy dwarv ma mushroom-czesto dwarven shield - srednio inne rzeczy mozeci zlukac na tibia.pl --> potwory ---> dwarv guard ale ostatnio moim ulubionym miejscem do expowania jest wyspa Folda gdzie w podziemia sa bardzo rozlegle znajdziecie tam: orc,orc spearman, orc warrior , trolle , frost trolle , rotwormy, winter wolfy oraz slimy uwazajcie na pk z carlin bo tylko dzisiaj mnie tam atakowany 2 razy i w obu przypadkach to byly knighty na jeden na 18 lvl drugi 19 lvl ktore mowiac lagodnie byly noobami bo je zabilem bedac wowczas na 14 lvl (teraz mam 17) (jak z nimi walczylem?) walczylem tak jak z cycklopami czyli uciekalem atakujac jednoczesnie majac wycelowanego w siebie runa leczacego(ih) po powrocie z tej wyspy bylem bogatszy o 1k wracajac do wyspy folda i jej rozleglych jaskin to mozecie tam spedzic naprawde duzo czasu bo jaskinie sa na tyle rolegle ze jak dochodzisz do jej konca i jak wracasz to w polowie drogi juz czekaja potwory dlatego jak dochodze do poczatku lub konca jaskini to przez 1 mnute uzupelniam mane (tak na wszelki wypadek) warto przed wyjazdem na folda zaoptrzyc sie w meaty/hamy/mushroomy czy inne jedzenie ;] tyle odemnie jak cos mi przyjdzie do glowy to nie bede pisal posta pod postem tylko temu zrobie edit - ewentualne bledy ortograficzne poprawie jutro bo piszac to znowu nabralem ochoty do gry
Doom Terror jest offline