Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2006, 16:02   #217
Refugin
Użytkownik Forum

Refugin's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Refugin
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 75\77
Poziom mag.: 6
Refugin ma numer GG 6280610
Domyślny

Moim zdaniem Spike Sword zostal zdobyty tylko jak sie doniego dostac? Istnieje wiele teori podziemne tunele,teleport itd.Nie oszukujmy sie ten ss to nie jest fake to jest zdjecie 100% jak mam udowodnic wam ? . Kolory np gdzies tutaj na forum widzlem ze kamienie sa zajasne (hymm zalezy to od twojego monitora moj minotor ma ponad 13 lat i musze grac na zgaszonych zaluzjach i mam inne kolory a Ci co maja monitory nowe to tez maja inne kolory jasniejsze).Poco ktos by mial np nam na rooku pokazywac Spika Sworda zastanowliscie sie ? .Watpie iz jaki by idiota pokazal wam na Tibi Spika sworda i wam mowil jak rozwiklac ta zagadke.Po kilku dniach zalozylem rookstayera i probowalem poszukac z kolegami jak sie tam dostac.Wiec znalazlem kilka miejsc tajeminyczych.Po kilku dniach przerwy dowiedzlem sie od kolegow ze spike sworda mozna zdobyc to jest moze cos w stylu paradoxa questa bowiem (moze to nie nowosc) odkrylismy ze mozna z Npc porozmawiac na temat tego mieczu,ale i tak tylko pare komend znamy jak porozmawiac z Npc o spike swordu.Wiec jak ktos sie mowi ze to jest fake ? albo nieda sie zdobcy tego mieczu to prosze tego nei komentowac zbende sa wasze wypowiedzi na teamt spika sworda.Btw jesli ktos chce Spika sworda go tak nie zdobendzie go trzeba pragnoc i trzeba sobie zasluzyc.

P.S slyszalem i widzlem ssy z tibi 7.1 jak byl jeszcze klucz do minomaga i pokazywali ze koles zdobyl spika sworda,dawrven shield i iron helmet nitk niewie co sie kryje za teleportem.Potem jak mi wiadomo ze zlikwidowali ten klucz ale jedni sadza ze jest ten klucz.Chcialem powiedziec ze sa 1 zagadka ktora bowiem moze prowadzic do spika sworda co sie kryje za teleportem minomaga?. ach jak sie rozpisalem.Przepraszam za wszelkie blendy (nie uzywam znakow ą ę itd poniewaz powoli sie pisze).Jesli ktos sadzi ze niemozna zdobyc lub sie zemna niezgadza prosze tego nei komentowac.Ja sie tylko dziele informacjami i zagadakami Nara pozdro dla Refugi
Refugin jest offline   Odpowiedz z Cytatem