Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2004, 15:56   #3
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

no ja mialem taka sytuacje ze 1 log.,.,w kazo.. no i stalem w swiatyni 30 minut..i tylko mi jako jednemu z nielicznych udalo sie uiciec bo grupka okolo 10 high lv (40+) stala i zabijala kazdego
ja mialem 32 ..i dali 10 sek na wyjscie..strong hest i ucieklem..nioo i po woli zblizam sie do dp..patrze fe..to sobie cialka przegladam..a ta ekipa spod swiatynido dp biegnie.i mnie ubila 1 ded... pozniej jak sie loglem na drugi dzien z rana poznalem jednego z nich i go bije nie miaalem duzo sd.... no i jak mialem 4 sd ostatnie...i pare uh...restart serwa....knight twardo sie trymal ..2 lv nizszy odemnie czyli 29 (bo lv mi spadl/) to dalem loga po rescie sie zalogowalem mowie zabawie sie raz a adobreze..wziolem all runy jakie mialem i mnie na skrsyzowaniu ze szczurami w kazo 2 z tej bandy zaczelo gonic.... 2 rycerze...ale wyzsze lv i szybsi odemnie...to mowie boiije..i tak stalem bilem z sd...i sie uhalem ...jak sd sie skonczylo zaczoel mbic z tego co mialem hmmm explozji pare runkow... cala i z energy vawe ..wypilem bp mana fluidow.... ale dobiegl 3 knight i nie zdazylem sie uhnac..ded...i jak oze 0 runow podziekowalem juiz za test serwer bo nie bede sie godzine meczyl z wbijhaniem,...no moze pol ... zeby popatrec jak lv mi w dol leci
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem