Temat: questy
Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2004, 16:12   #1
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny questy

wiem ze zaraz bedzie na forum nie ma quest spoiling...a ostatnio dowiedzialem sie ze to wcale niejest wbrew zasada tibii. ale nvm... interesuje mnie czy moderatorowie pozwoliliby na mowienie o questach..ale nie o spolingu..tylko temat jak ogolnie zdobyc quest, jak szukac rozwiazan, w czym, w jaki sposob rozmnawiac z npc... no i kogos kto sam zrobil paradox tower poprosil bym o przeslanie opisu co i jak...questa juz zrobilem..nie jestem z tego szczesliwy ..ale kozystalem z gotowych odpowiedzi...chcialbym wiedziec...krook po kroku jak ktos tn quest rozwiazal..skad bral informacje gdzie trzeba bylo rozmawiac i oczym... wiem ze to quest spoiling o co prosze na koncu..ale chcialbym przeanalizowac co jak bylo zdobywane,...post ofice questa zrobilem sam ..z jedna mala wskazuwka... i chcialbym samemu zrobic wiecej quwestow..ale nie amm pomyslow jak je znalezc...po prostu chjodzi m io system szukania i znajdowania odpowiedzi. czy o tym mozna rozmawaic na forum ?? a jak nie to prosze wyslijcie mi odpowiedz na pw..z gory dzieki i pozdrawiam

edit 1-> re down ale zrozum ze jesli ktos niz zrozumie zasady działania questow zawsze bedzie uzywal gotowych odpowiedzi bo nie bedzie wiedzial jak zaczac...jak post nizej(napisze ci na pw odpowiedz) mi chodzi o zasady..ja sie o nie pytam wlasnie dlatego ze chce tez sie z qyuestami pobawic..a nie kolesie powiemy idziuemy pocostam bo jest quest...bo tosa banaklne rzeczy mi chodzi o zasade rozwiazywania tych trudniejszych ..nie o odpowiedzi..ale np czy czytac ksiazki..czy jest tam napisane cos konkretnie czy tylko na bliski/dalekie skojazenie... o czym rozmawiac z npc..zeby sie cos od niego dowiedziec itp
Beny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.