questy
wiem ze zaraz bedzie na forum nie ma quest spoiling...a ostatnio dowiedzialem sie ze to wcale niejest wbrew zasada tibii. ale nvm... interesuje mnie czy moderatorowie pozwoliliby na mowienie o questach..ale nie o spolingu..tylko temat jak ogolnie zdobyc quest, jak szukac rozwiazan, w czym, w jaki sposob rozmnawiac z npc... no i kogos kto sam zrobil paradox tower poprosil bym o przeslanie opisu co i jak...questa juz zrobilem..nie jestem z tego szczesliwy ..ale kozystalem z gotowych odpowiedzi...chcialbym wiedziec...krook po kroku jak ktos tn quest rozwiazal..skad bral informacje gdzie trzeba bylo rozmawiac i oczym... wiem ze to quest spoiling o co prosze na koncu..ale chcialbym przeanalizowac co jak bylo zdobywane,...post ofice questa zrobilem sam ..z jedna mala wskazuwka... i chcialbym samemu zrobic wiecej quwestow..ale nie amm pomyslow jak je znalezc...po prostu chjodzi m io system szukania i znajdowania odpowiedzi. czy o tym mozna rozmawaic na forum ?? a jak nie to prosze wyslijcie mi odpowiedz na pw..z gory dzieki i pozdrawiam
edit 1-> re down ale zrozum ze jesli ktos niz zrozumie zasady działania questow zawsze bedzie uzywal gotowych odpowiedzi bo nie bedzie wiedzial jak zaczac...jak post nizej(napisze ci na pw odpowiedz) mi chodzi o zasady..ja sie o nie pytam wlasnie dlatego ze chce tez sie z qyuestami pobawic..a nie kolesie powiemy idziuemy pocostam bo jest quest...bo tosa banaklne rzeczy mi chodzi o zasade rozwiazywania tych trudniejszych ..nie o odpowiedzi..ale np czy czytac ksiazki..czy jest tam napisane cos konkretnie czy tylko na bliski/dalekie skojazenie... o czym rozmawiac z npc..zeby sie cos od niego dowiedziec itp
|