Nawzajem, ja Ciebie także nie widziałem na polu bitwy, twoje uczestnictwo w tej wojnie zaczyna się tu na forum i tu się kończy. Żadne pokrzykiwanie nic Ci nie da, jestes nikim.
Abu akurat biegłem do Ank jak zaczeli padać.
Z reszta boisz się ujawnić? Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny, ktory potrafi wylacznie przybiedz pod domek w ktorym siedze Z OBSTAWĄ i rzucac jakies beznadziejne wyzwiska. Swiadczy to nie tylko o twoim poziomie inteligencji ale takze jaki jestes glupi. Zaprzestan pisania na tym forum bo wiekszosc smieje sie z ciebie, nic dziwnego idioci powinni byc wysmiewani nie prawda?
Ty ty wielki wojowniku jak padles na tym moscie co biliscie sie ze szwedami to nie moglem wytrzymac ze smiechu... Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?
jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"
A temu ze jestes pod idiotycznym nickiem to juz kazdy powinien wiedziec, jak zauwazyliscie Abu (ciota) jest w wanted a wanted boi sie przegrac wojny wiec pomaga sobie na forum wlasnie w postaci takich to nickow, ze niby taki gosc co wszystko wie ale nie moze sie ujawnic UUU!!
Kazdy wie ze jak bys sie ujawnil to
1. Zostal bys wysmiany za to ze jestes (wystarczajacy powod)
2. Zostal bys zignorowany przez wszystkich (jak wspomnialem, po co sluchac Debila?)
Więc Abu idz sobie stad i nie wracaj nie potrzeba nam takich palantów na tym forum
P.S <Zaraz bedzie najazd od pieskow z Wanted bo jak to tak mozna upokarzac Wanted Membera! :O No coz, boja sie prawdy

>
See you in a battlefield, dog!