Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2006, 12:31   #235
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abu-Loppez
Oj nasso jakis ty Glupi dla twojej wiadomosci to nie pisalem ja.
Dzis czytajac twojego zabawnego posta na moj temat postanowilem zalorzyc acc na tibi pl zeby scisnac cie na forum.
taki jestes wielki kozak tym co piszesz na tibi i na forum ze hoho a ciekawi mnie co zrobisz jak sd na "ryju" zobaczysz... btw why nie widzialem ciebie nigdy na polu bitwy? noob pvp? afraid of dead's? pussy faggot...

_/ Wanted
ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!
Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedział
(Dopiero zalozyles acc na tibia.pl bo pewnie ktos Ci podpowiedzial jak to w ogole zrobic, wczesniej miales trudnosci nawet z zalozeniem banalnie prostego acc na tibia.pl taki jestes sprytny!)

Ja co Cienie widze na bitwach wielki wojowniku, to albo jest was 2x wiecej niz nas albo padasz.
Aleś ty jestes fighter!

P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12.

@Gargusiek
Wiem wiem...
Gargusiek musimy pogadac na GG, jestem praktycznie caly czas online, napisz jak mozesz.

@Dragoholikus

Cytuj:
He Nosso prosze cię nie ośmieszaj się na forum dzisiaj jak sie ciebie zapytałem dlaczego niewidziałem ciebie ani razu na bitwie to ty na to ze w szkole byłeś dzisiaj wiec po co tu ściemniasz ze leciałeś na ank??
No wiec Drago po 1 ja sie nie osmieszam ale ty i Twoja beznadziejna gildia owszem.
Najbardziej sie osmiesza maloletni Abu Loppez (Albo ma jak wspomnialem 12 lat albo jest jakis uposledzony :/)
Po 2. Po co mialbym niby klamac? Bylem na Ank, w czasie szkoly na Informatyce. Jak wiesz chodze do szkoly i mam rl life nie jak niektorze OCZYWISCIE Z WANTEEED!
Po 3. Nawet mnie nie widziales ale watpie czy ubilbys mnie nawet jak mialem lagi. (Chyba ze z reszta psów)

Pozdrawiam

Hail Vision & DoF

Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 11-04-2006 o 12:41.
Nosso Mc'Furry jest offline