Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2006, 15:41   #87
Miko
Użytkownik forum

Miko's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Daleko stąd

Stan: Niegrający
Miko ma numer GG 3515939 Miko ma login Tlenu miko_yo@tlen.pl
Domyślny

1.ja miałem wczoraj taką sytuację, kiedy mojego 3 (stary odłożony na aldorze) chara wyprowadzałem na main, jak sprzedawałem niepotrzebne rzeczy, to kolo podchozdi i pyta czy chce do gildii podaje nazwe, nie ma takiej, no to ja z nim gadam tak od niechceia odpisuje co pare minut, a on cały czas mówił czy chce walił po 10 pytajników etc, to od razu widać ,że noobek i złodziej, bo inaczej powiedziałby ,zę nie to to nie i by sobie poszedł, a on stał, jak mu powiedziałem ,że nie może mieć gildii bo ma facc, to powiedział że kumpel robi, i żebym podał mu passy to mnie zapisze do gildii , przypadek pospolity aczkolwiek pomysł godny nooba .
2.Koleś kłucił się ze mną o chain armor, potem kupił od kogoś za 35 i nazwał mnie dupkiem (to że ktoś sprzedał za 35 to jego sprawa) no i się zaczęło, potem mnie straszył dedem, to go zaprosiłem na duel na mainie (bo widać że noobek), na to on odpowiedział ,że ma postać prawie na 36 lvl, ja patrze na community, a tam 1 i 8 lvl (oprócz tej online) i lachen z niego, a on pytał sie skąd to wiem, i przekonywał mnie ,że ma tego chara, potem zgodził sie na test (skoro taki doświadczony zadałem mu pytanie) a on odpowiedział wogóle nie na temat, widać że zmyślał albo od jakiegoś nooba usłyszał.
Miko jest offline   Odpowiedz z Cytatem