Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2006, 16:19   #216
Pogromca Królików
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz
/\up
Zgadzam się z tym że są równe szanse w stracie uhów u axe i sworda(u f.axe szybciej rozwalisz a bsem mniej będziesz dostawał, na to samo wychodzi)
Dziwie się jedynie że ten twój kolega tyle razy przegrywał, ale to nieważne.
Bierzcie co chcecie, jeżeli niemożecie sie zdecydować czy sword czy axe to bierzcie club, bardzo szanowana broń a 100 lvl z clubem przynosi duży respect. Ja mam sworda, dlaczego?bo lubie, od urodzenia słysze legendy, ucze się na hiście gram gry z rycerzami mieczami, poprostu tak se wyobrażam mnie jako rycerza, a nie dlatego że oblivion czy seromontis ma sworda to odrazu wiedzą co dobre. Napewno każdy z was zastanawia się i bęzie zastanawiał nad zmianą broni, to normalne. A jeżeli naprawde chcecie mieć sword tak samo jak axe i niemożecie się zdecydować a niechcecie nic innego to rzuczcie monetą, orzeł miecz, reszka axe. Bo każda broń ma swoje plusy i minusy lecz są dobre tak samo i nigdy poprzez szukanie wad nieznajdziecie gorszej.

Pozdro.
Axy sa lepsze, bo przy takiej samej stracie uh, axami szybciej zabijesz potwory, a co za tym idzie szybciej expisz. A moj kolega tyle przegrywal bo widocznie 2 pkt ataku broni maja wieksze znaczenia niz 6 pkt skila melee wiecej. Zreszta nie jest to dziwne, nawet na rooku widac ze roznica pomiedzy katana a swordem jest duzo wieksza niz pomiedzy np 16 sword a 20 sword
Pogromca Królików jest offline   Odpowiedz z Cytatem