Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2006, 16:40   #258
Immortality
Użytkownik forum

Immortality's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Gizycko

Domyślny

by nosso: (ostatnie 3 strony ~~)
"Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?"

"jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!"

"Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedzial"

"P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12."

"Wiesz... Jak niektórzy by mu tak nie lizali dupki to pewnie raz dwa by polecieli z Wanted :/"

"Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny"

"JUZ SIE BOJE!!
Abu jest dla mnie nikim, frajer i tyle."

albo mi sie zdaje , albo przezywasz ta gre jak prawdziwa wojne , stary uwazaj bo ci pikawa siadzie !
a propo zapewne wiekszosci z wanted i academy nie znasz , kojarzysz ich tylko z opowiadan kolegow z bitew lub tez ich filmow , a mimo to co drugiego wyzywasz od "frajerow" "noobow" "kretynow" - czy to nie jest zachowanie 12-letniego chlopca :?
Immortality jest offline