Temat: Mój 2 WMV
Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2006, 17:40   #28
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Na przeciw temu co mówią inni w tym temacie film mi się nie podobał staaaanoooowczoooooo zadużo efektów i tych napisów a zamało filmu na początku myślałem, że to będzie film o tym kosmicie czy co to było na początku potem jakaś seria napisów z tłem z kosmosu, a na koniec kilka sekund filmu gdzie latasz z dwoma fe i zabijasz tych samych ludzi którzy respią się w temple i próbują wrócić do depot... normalnie "super" film. Wiem, że zaraz zostane obsmarowany przez bande lizusów ale to moje skromne zdanie~.

@Modki
To już przechodzi ludzkie pojęcie co wy robicie próbuje napisać z a j e b i s t y ,a wychodzi mi "zauwielbiam jeść banayisty" to jakiś wkręt czy dziwna cenzura ?
hehe wiesz mam nadzieje że cie nikt tu niezjedzie za to co napisałeś wiesz najwazniejsze jest to że jestes szczery, niewszyscy maja taki sam gust do filmów to niemiał być film tylko o tibi <niemiałem tyle materiałów>
no ale sprubowałem z tego co miałem ,zrobić cos zeby sie podobało ludziom jak widac ten film cieszy sie reputacja ale na kazdy film znajdzie sie grono osub którym sie niespodoba szczeże mówiąc niema idealnego filmu

No i prosze o wiecej komentarzy
Leman Niiszczyciel jest offline   Odpowiedz z Cytatem