Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gibx
Hmmmmm ... czlowieku, dlaczego oceniasz kogos po jednej krotkiej wypowiedzi? W tym przypadku to ty wykazales swoja niedojrzalosc i ograniczenie umyslowe. Mialem swoje powody aby ta wypowidz wygladala tak a nie inaczej i nie swiadczy to o moim wieku a raczej o wielkim zadowoleniu z faktu smierci szefa IA. Dlaczego uwazasz ze mlody gracz jest od razu graczem gorszym?? Majac te swoje 29 lat ( o ile nie naklamales w tym przypadku) nie stawia cie to wyzej od innych. Zastanow sie na drugi raz nad swoimi wypowiedziami bo dzieki takim jak ty Eternia i cala Tibia schodzi na psy. I jeszcze ten nick... masz jakis kompleks ze tak sie nazwales??
|
Dlatego tak Cie oceniłem bo to są poważne sprawy a nie jakieś popierdułki i jak chcesz się wypowiedzieć to mów składnie,Po 2 nie podałeś swoich powodów a to swiadczy o niedojrzałości,A czemu ja nie wpadłem w samo uwielbienie gdy padł XSULOPo 3 niegdy nie powiedziałem ,że młody gracz jest gorszy,Po 4 skłamałem co do mojego wieku (16 czerwca kończe 30 lat) {taka mała ironia},Po piąte wcale mnie nie znasz na ETERNI więc nie wiem dlaczego sądzisz że TIBIA przeze mnie schodzi na psy hmm??? A PO QRW>>> 5 TEN MÓJ NICK MIALEM NA SWOJEJ PIERWSZEJ POSTACI JAKIEŚ 3 LATA TEMU I KOLESIE Z REAL MNIE TAK OCHSZCZILI WIĘC PAJACU NIE DOPIER.>>#$#%@DALAJ SIE DO JAKIEGOŚ GÓWNA JAK NIE MASZ DO CZEGO, A Po ostatnie I TAK IA WYGRAŁO TA WOJNE (JAK KTO WOLI DOSZŁO DO PAKTU WIELKICH GILDI ABY ZAWSZE BYŁ POKUJ I ONI MAJĄ WSZYCY WIELCY TEGO ŚWIATA TRZYMAĆ POŻĄDEK). ale moim zdaniem to poprostu wszyscy spękali DUPSKA PRZED WIELKĄ POTĘGĄ IA i sie poddali (i aby wyjść z twarzą zrobili pieprzony pakt nawet wasz ukochany XSULO ) .IA BEST OF THE BEST FOREWER !!!!!!!!!!!
MY FUCKER REAL FRENDS---POZDRO HAIL(WIECIE KTO) !!!!!