Hmm zastanawiam się od czego by tu zacząć bo czytając niektóre wypowiedzi aż się we mnie gotuje.
Jest kilka tematów które przewija się na non stop:
1. Drazharm - chyba najpopularniejsza osoba na serwerze. Nieba chyba nikogo kto by o nim nie słyszał. Jedni mu gratulują, inni poniżają... ale chyba wszyscy po części zazdroszczą jego umiejętności gry. Bo niema chyba w Vision i DoF nikogo kto niemiał by go na VipLiście i przynajmniej raz nie rzucił exiva "Drazharm. A tak wogóle to jeszcze nikt niestwierdził tutaj że używa on bota.
2. Sprawa bota - gdy tylko komuś dobrze wchodzą SD lub UH odrazu musi on używać bota. Cors tłumaczysz się że przeżyłeś 3 UE bo miałeś ringa (wporządku) ale pisałeś też, że użyłeś czaru Exura Vita twierdząc że żaden bot tego niepotrafi. Otóż uświadomię Cię jest taki i chyba jest najpopularniejszy na serwerze... nazywa się Tibia Black Ice. Ale sprawę używania bota pozostawmy GM i tak się nikt nie przyzna do używania.
3. Wanted Academy - ta sprawa mnie najbardziej interesuje, zwłaszcza że sam jestem w akademii. Cors i tu znowu słowa skierowane do Ciebie... pisałeś iż uśmierciliście ok. 10 ludzi z akademii za pomocą noobów. Wiem że liczba 10 ładnie wygląda, ale chyba lekko przesadziłeś. Co do przydatności Akademii w walce jest ona raczej niewielka ze względu na lev jej członków... ale przecież właśnie dlatego nazywa się akademią. Co do stwierdzeń iż są w niej same nooby które padają to zauważ że jak wpadnie kilku chłopaków na lev 90+ to cóż można zrobić mając 40 lev? wyrok juz zapadł. O sile akademii będziemy mogli przekonać się dopiero podczas dużej otwartej bitwy. Jeżeli chcecie się przekonać o naszym zgraniu to może zaimprowizujmy starcie pomiędzy akademiami na kształt wojny miast???
4. Wynik wojny - na to pytanie tak naprawdę nikt nie zna odpowiedzi, gdyż siły są wyrównane po obu stronach i póki co obie strony unikają Walnego zgromadzenia. Jak narazie Wanted udało się przeprowadzić kilka naprawdę udanych akcji, mimo przeważającej ilości wrogów.
Teraz tak btw. zastanawiam się czy niektórzy czytają co piszą? Na forum każdy każdemu wymyśla a to od noobów a to od boot userow. Panowie trochę kultury nie zachowujmy się jak przeczkolaki!
Cors niewątpie w twoje umiejętności gry, posty tez całkiem dobre piszesz lecz czasem cię ponosi (szczególnie jeżeli chodzi o Draza – co on ci zrobił?). Nosso niemartw się wkońcu załapiesz się na jakąś zadymę ale pamiętaj to jak wypadniesz zależeć będzie w zupełności od Ciebie (wiadomo, że każdy ma jakieś życie poza Tibią i czasem lagi).
|