@Beter
Eq to najlepszy jaki moze byc, ale przy k secie, medusa shieldzie juz mniej schodzi chociaz to nei ma zbyt duzego znaczenia bo drag nie wali zbyt mocno z lapy.
@Masterek
Tylko i wylacznie Soldiery, ale radze ci najpierw nabic 65/65, i wtedy chodzic na soldy z pojedynczymi respami guardow i poprostu robic lootbagi.
@Mastadi, little meteorite
A wiec z pomoca DSow pokonasz, ale nie radze ryzykowac bo to zwykle waste uh/ih na summony, a pozatym DL potrafi walnac bardzo silne combo, wiec za jednym jego hitem padniesz. Jezeli bedziesz chcial solowac juz to wez ze 2 sd, dla podporki.
@Eldaron
Tak pokonasz. Nie wiem dlaczego kazdy sie na cyclopa uwziol przeciez ani exp nie jest jakis super ani loot.
@maciejd14
A wiec knajtem dasz rade Dragowi.
Druidem takze dasz rade dragowi.
I palkiem takze dasz rade dragowi, na nic lepszego nie licz, poniewaz nie jestes jeszcze zbyt h lev, wiec narazie zajmij sie spokojnym expienie i trenowaniem.
@beter2
Proponuje wziac bp mana fluid zamiast uh, i uzywac exury vity, uderzac z boltow i hmm poniewaz twoj distance nie jest jeszcze za wysoki.
Teraz ja mam pytanie, moj kumpel sorcerer 28 lev i 37 mlv, chce expic z monkami na mint~ i nie wiem czy da rade, prosze o wypowiedz tych co sie znaja a nie tych co chca sobie nabic posta.