Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2006, 11:38   #23
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Co tu komentować. Z jakim eq ty chodziłeś na te wampy?? 180hp od wampa jest po prostu (moim skromnym zdaniem) niemożliwe dla sorca/druta ze średnim eq na full defensie. Zsanie życia zabiera niewiele a hity z mele przy full defensie to max w granicach 80-100hp. 180 nawet dla palla/knighta(knight z bronią dwuręczną) na full ataku nie wiem czy się zdarzają. Podsumowywując vamp dla sorca/druta lewel 28+(granica summonowania dsa o ile się nie myle) jest NIEOPŁACALNY bo ihy są drogie, paraliż przeszkadza, brak dobrych respownów (nie wiem czy wogóle jest takie miejsce z fajnymi pojedyńczymi respownami przeważnie jest 2-3 na raz) ale nie jest to jakiś strasznie mocny potwór jak chcesz spróbować szczęścia (a nóż widelec łyżka coś wypadnie) możesz się przejść. Oglądałem filmik jak sorc (lvl ~~60+) latał sobie po tombie (tar pits) i samym exori vis załatwiał nawet 2 wampy na raz +bonebest więc lepiej wbić parę lvlków na hydrach/tombach/scarabach i co tam jeszcze tylko chcesz a później wybrać się w pojedynkę bez summona
Ty ogladales filmik, a ja mialem doczynienia z wampami codziennie od 50 do 100 lvlu . Latalem w blue robe, p legs, warrior helmet, boh i czasami wpadaly hity okolo 180.
kostooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem