Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2004, 22:18   #1
Zlodziej
Użytkownik Forum

Zlodziej's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów

Domyślny mój eq na teście >:)

No więc to tylko 3 z 7 screenów ekwipunku który "miałem zaszczyt" nosić na teście... Opłacało się wbić choćby dlatego żeby móc przymierzyć ten stuff...

1) Coś co mogłem nosić długo, bo było w 100% moje... piękny, wypasiony i absolutnie niesamowity... Blessed Shield

Blessed Shield

2) Coś co miałem w łapach przez ok 30 sekund... na tyle długo żeby zrobić screena. Niepowtarzalny i jedyny... Cyclopmania Sword. Dzięki wielkie Spirit

Cyclopmania Sword

3) Ten przedmiot też trzymałem tylko chwilkę... ale prezentują się nieźle, prawda ? Jak dla mnie rox... Golden Boots . Podziękowania dla Xoma :*

Golden Boots

4) Dementuję wszystkie plotki na temat następnego przedmiotu. Testowałem na wszelkie możliwe działanie... one nic nie robią:/ Ale są fajne

Soft Boots

5) A tutaj coś do czego dążę. Po zdobyciu tego przedmiotu najprawdopodobniej skończę grę. Miło było podzierżyć go przez chwilę. Thx again Spirit

Sword of Valor

6) A tutaj dla odmiany coś co miałem przez dłuższy czas na własność. Achhhh... żebym tylko miał w tym momencie jeszcze golden armor i golden butki (+ ew. golden ring).

Golden Helmet

7) A tu wg mnie najlepiej prezentujący się item w grze. Cięzki jak sk***, ale strasznie mi się podoba ogólna prezencja takiego eq.

Thunder Hammer

8) A tutaj pierwszy ultra rare jaki miałem okazje przymierzyć. Skrzydlaty i elegancki

Winged Helmet

I to już koniec. Nie udało mi się dorwać dragon scale legs, demon legs, demon armor, demon helmet, stonecuttera i horned helmeta. Przez chwilę miałem w łapie great shielda, ale ss mi się nie zapisał . No cóż ... na następnym teście ...
...Gotta catch'em all!
Zlodziej jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.