Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2006, 17:40   #311
Jess Brig
Użytkownik Forum

Jess Brig's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: ~50
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Jess Brig ma numer GG 4471166
Domyślny

Witam.

Na wstepie chcialem pozdrowic osoby z dawnej lunary nie to co teraz

Druga sprawa to chcialbym wam wreszcie wyjawic cała prawde o jessie brigu jako postaci a wiec... do dzieła.
Nie mam dokladnych danych co do zalorzenia postaci ale moj kolega z klatki kupił te postac na bodajrze 37~lvlu.Byl juz chyba 3 ownerem tej postaci na tym forum znany jako Don Torpedos ktory teraz gra postacia o imieniu Jonec.
Pozniej jonec nie bedac w stanie poradzic sobie z gra tibia( o ktorej dowiedzial sie odemnie ) spadł jessem do 34 lvl z 37~ i poprosil kolege o granie z nim i wyprowadzenie tej postaci na razsadny poziom.A wiec tak rozpoczeła sie gra na 2 ownerów ale na tym nie koniec we dwoje doszli ta postacia do ~41 poziomu.Pozniej Pawlakowi (2 ownerowi) nie chcialo sie juz grac wiec jonec zostal sam i nawed sobie radzil doszedl postacia do 43 poziomu.I tutaj zaczyna sie moja historia bo na tym poziomie ja zaczołem grac z jonkiem.Gralismy tak razem do 47 poziomu w tym czasie poznajac bordzo durzo ludzi godnych i niegodnych zaufania.Na 47 lvl opuscilem jonka i poraz drugi zostal sam w prowadzeniu postaci.Ku mojemu zdziwieniu jonek doszedl do 50 poziomu i zapomnialem dodac ze przyczyna odejscia Pawlaka był hak na 37 poziomie.Na 50 poziomie ponownie przyłaczylem sie do grania w dwoje i tak zostalo do 57 czyli maxymalnego poziomu tejze postaci.W tym czasie zaczołem sie odzwyczajac od grania w Tibie a wydarzeniem ktore przesadziło o mojej dalszej grze w Tibie był kolejny hak.Tak skonczyła sie moja historia z ta postacia i chyb wogóle z Tibią.Sami przyznacie ze Historia tej postaci jest bardzo zagmatfana .

Troche sprostowania i wyjasnienia.

Ja czyli Wojtek, Jonek i PawlaK jestesmy kumplami z osiedla.Ja z jonkiem mieczkami w tej samej klatce.
Do Luka- to ja gadalem z toba nocami na teamSpiku

Mało ludzi wiedzialo o tym ze postac była prowadzona przez 2 różne osoby bardzo to ukrywalismy.Jonek chyba bedzie jeszcze gral w tibie widza po tym skrinie jak zaczyna grac Paladynem :>

A co do tematu to widze Jako jego załorzyciel ze sie rozrósł brawo dla tych ktorzy kontynułowali wklejanie skrinów, brawo za wszystkie adwense :>

Moj post moze byc przyczyna kłopotliwych pytań

Gdybyscie teraz wiedzieli jakie mam zdanie o tibi sam bym dawniej uznał to za herezje gdyby nie ciekawi ludzie uznał bym te 2 lata za stracone

Postac Jess Brig miała wiele ownerów ale tak naprawde liczylismy sie tylko my Jonec i Wojtek (Wjotki)

Pozdrowienia dla wszystkich znajomych

Tak naprawde tylko ja angarzowalem sie w zycie na forum ja zalorzylem ten temat i ja pisalem odpowiedzi do roznych tematów Jonek prawie wogóle.

Moze jeszcze kiedys wroce do tibi jak co to PM na forum to moze podam nick

Pozdro 666.

PS: Dla ciekawych postac jess brig zostala kupiona na 27 lvlu za : knight legs, bright sword , vamp shield i fire sword a zostala sprzedana na 57 lvlu za 100 zł jakis tydzien po sprzedaniu postac miała 52 lvl.

Ostatnio edytowany przez Jess Brig - 12-04-2006 o 18:04.
Jess Brig jest offline   Odpowiedz z Cytatem