Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2006, 17:56   #45
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny lol?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
Ja to powiedzialem....

Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum ?
Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi...

A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac?
Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste

E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
prawda jest taka, że polacy nie potrafią rządzic. Polacy vicki ale lider swe.
Cale te stwierdzenie nie moze dotyczyc ogolu Polakow w Tibii. Czym rozni sie SWE od POL? Wydaje ci sie chyba ze SWE sa najlepsi i bez nich nie ma co zakladac gildii? Wedlug mnie jest to totalna bzdura. Grupa Polakow znajacych sie z innych serwow i potrafiaca grac jest wstanie zrobic dobra gildie ktora bedzie "rzadzic" na serwerze.

Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu.

A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx"

Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie.

sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).
Wald_Kerius jest offline