Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2006, 18:55   #26
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ehh normalnie zaraz dostanę poskręcania kiszek. Może mała anegdota pewnego razu poszedłem sobie na dragi (od czasu do czasu zachodziłem na pojedyńczy respown draga w Ankh na 1h lub 2)ok postawiłem dski pare dragów posłałem do piachu z różnym efektem czasem zjechał mi 50 many czasami 500 wiadomo nieprzewidywalny ale 1 drag zrobił na mnie wręcz piorunujące wrażenie mianowicie kiedy był już na redzie i zaczął uciekać w lewą stronę(jężeli ktoś był na dragach w ankch 1 resp po prawej tam gdzie 2 scorpiony chodzą wiedzą że jest tam 1-kratkowe przejście w lewo)zapier@#$%ł mi 3 f wave w ciągu dosłownie 1-2 sekund łączne combo ponad 400 many (gdyby nie mana shield ded murowany)i tak jak on mógł 3 razy puścić f wave w ciągu 2 sekund ?? i cóż co to za kombo 400 hp lol to sorcem bez mana shielda na dragi na spokojnie dopiero od 100 lvlu trzeba by chodzić (oczywiście rozwiązaniem zagadki zapewne jest lag lub jakaś inna niewyjaśniona sprawa dla Archiwum X) A ja piszę po raz 123 vamp jeśli masz możliwość zsummonowania dsa jest niegroźny combo jak niektórzy forumowicze twierdzą 180 a jak masz lagi i starego kompa to pomnóż to sobie przez 2 (chociaż ja miałem max ~~100>>120 ale mój celeron 633 jest na neostradzie 128 bardzo szybki ) nie widzę powodu i sensu rozpisywać się dalej nad combem wampa bo ani ja ani wy zdania nie zmienicie może celem sprawdzenia niech ktoś idzie gdzieś na wampy zlooruje sobie jednego i przez 1h nagrywa filmik jakie wamp zadaje mu hity na full defie
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem