Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2006, 19:36   #55
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Micha
Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie

eheheh czlowieku ty chyba nie wiesz co sie dzieje na innych serverach ;] dla mnie aldora jest i bedzie zawsze najlepszym servem na ktorym gralem. Mozesz zmienic serva ale wtedy bedziesz mial takie sytuacje co 2 dzien ;]... Beka z was.

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 12-04-2006 o 19:38.
Miltoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem