Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakowiaczek jeden
Gram knightem bo dost dlugo bo prawie 51lvl wbilem lecz pech dead, przed tym incydentem mialem jusz skanczyc z knightem ktory jusz mi sie na maxa znudzil. jezeli chesz sobie fajnie grac i czegos osiagnac zrobienie knighta do 50lvl z wmiare skilami jest latwe i taki knight jusz nie przedstawia takiej jak dawniej wartosci bojowej, teraz mam pallka z ktorego sie bardzo ciesze spoko sie nim gra, mial byc tylko przerywnikiem w czasie nudow ale bardzo mi sie spodobal i gram nim, do 20lvla scaraby bilem z arrowow co u knighta byloby mazeniem, ogulnie plakiem jusz bije potworki o ktorych knight moze snic, pall takze ma best hit combo p arrow + sd (bez sorca z ue  ) , i jusz na 20lvlku z distem na 54 jak desercika robilem to w slima za 104 poszlo a tego zadna inna profesja nie da rady zrbic (chyba ze sorc/druid z sd ale bolt =2gp sd = 200gp wiec ...)
mam nadzieje ze pomoglem narqa
|
Przepaszam wszystkich, ale to musze skomentowac xD
I Ty nam mówisz, że na 20 levelu ze skillami 54 udezyles SLIMA za 104 ? i mówisz ze inna profesja tego nie zrobi udezajac samą bronia bez magi tak ?
To wyobraz sobie knighta level 11 Skills(53/53) z Fire axe udezylem za 120 w slima ;]
Edit: Mam jeszcze jedno do powiedzenia.Palladyn moze i expi bardzo szybko na małym levelu, ale level wyzej=wolniejszy exp! taki Palladyn 50 level w porównaniu z 50 knightem to wielkie "ZERO"
1.Knight do 40 levela moze spkojnie expic sobie na scarabah itp a taki palek no dobra pójdzie na te scaraby ale wyskoczą mu 3 scaraby i co będzie ??
Knightem mozna oplacanie expic na dragah od 90 levela zalezy kto jak chce kazdy hitek 120+ praktycznie, ale palladyn moze juz wczesniej zacząc przygode z dragami.Ogólnei nie ma czegos takiego "ooo palek super szybko hiper expi a knght tylko skilluje i bardzo wolno expi"
Lepsze skille szybszy exp

Tak wszystko jakby dodac to wychodzi na to, ze Palladin jest dobry na początku niby tak fajnie sie nim gra i expi, ale z biegiem czasu palek zwalnia z expieniem.Knight na samym początku nie daje rady z dobrym expieniem i nie moze podskoczyc Palladynowi, ale gdy zdąbędzie ten 4 magiczny to juz wymiata i jego expienie staje się coraz szybsze~!Od większego levela knightem mozna siedziec na Orc Fortest tam tak exp lecii w ogóle mozna sie rozpisywac
Powodzenia~!