Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2006, 12:05   #1141
Dobry duch
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes
No cóż, widocznie przez mój retirement troche mam przestarzałe wieści. Anyway gratz, a banshee part do zrobienia, ostatnio solowałem banshee pod Thais dla wprawy, ale pewnie i tak zrobię to przy okazji banshee questa (w niezbyt dalekich planach).

Cytuj:
Dzięki, co do questów to fakt, straszliwie on głupi, beznadziejny, śmiertelnie trudny i nagroda nie warta kłopotów, mimo to wykonanie tego questa daje renomę i jest powodem do dumy (na asterze tylko jedna ekipa go wykonała, w trakcie są 3 kolejne, w tym ja).
Co do solówki behemotha trochę lipa, bo waliłem z sd i gwiazdek, mając tarczę. Co innego by było z samych boltów, ale przy moim stanie fps wolałem nie ryzykować..
Cytuj:
A komu niby miałem pisać? Moi best friends o tym wiedzieli i starczy, zresztą questa wykonuję sam i idzie mi dobrze.

O K U R W A.... ten koles jest naprawde dobry. Gram na asterze od niedawana ale czytajac posty kojota (tu i na tibia com) normlanie mam polew z tego goscia OMG ale to jest renomowany samolub:dNajlepsze bylo to z podaniem chyba Ruler of dark czy jakso tam na Black list Astera bo zle sie zachowali OMG HAHAH"No cóż, widocznie przez mój retirement"<<<tak se skalda ze przyjrzalem sie temu typkowi i MUAHAHAH retirement<<jak to nazwal trwal moze 4 dni ale i tak logowal sie codzinnie MUAUAH <smiech na sali> wez idz sie umyj.....

Ostatnio edytowany przez Dobry duch - 13-04-2006 o 12:10.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.