Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu
hehe to zas mnie zaskoczylem bo ja zaczolem grac na azurze chyba w 2 miechu jej istnienia, a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+ wiec jesli Gargi~ powstal po miechu gdy powstala azura to chyba zalozyles ta postac wtady a zaczoles grac po 4 miechach nia dopiero i jesli sie nie myle przezto ze Czarek mial malego hunta
paps
|
Powiem tak Czarek de~ powstal odrazu jak Azura powstala pamietam jak w cafe all czekali na new serv wtedy czarek powstal i ja ta postacia wtedy nie gralem bo gralem na valori poczym po 3 tyg. czarek de~ przestal grac i poszedl na inny serv a to dlatego bo sie rodzinka rozpadla.Pozniej mi kumpel z kl powiedzial ze ma 42 rp na azurze Tie F~ wiec se zrobilem palka i se przypomnialem ze moge miec monka i tak sie zaczelo moja gra na 2 postaciach Garg powstal dokladnie jak azura miala 37 dni. Dobrze powiedziales "a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+" to ty sie dowiedziales o mnie a wszyscy nie musieli wiedziec wtedy o moim istnieniu jak ja zrobilem 20 lvl to mialem 70/65 14 m vll i to robilem owszem dlugo bo nie mialem kompa ani neta wiec onlly cafe a w cafe siedzialem dziennie od 2-4h wiec nie bylem wtedy bardzo znamy bo malo siedzialem, atak na marginesie wtedy mialem malo znajomych w vipach mialem tylko 4 ppl Diamend , Tie F~ Zeus~ Czarek~ i mnie malo znalo bo siedzialem przez 6 miechow jesli nie wiecej na rotach gornych w veno i trenilem wiec dlatego sie tak pozno o mnie dowiedziales ;p a noobkami se runy przynosilem ;p zeby se Hmm trzaskac ;] etc.