Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2006, 14:05   #1143
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

No tak, ładnie się uśmiałem. Mamy do czynienia z wielkim tchórzem, co postuje nowym kontem. Więc drogi panie tchórzu, dlaczegóż to pan nie znalazł tyle odwagi, by mi to wszystko powiedzieć w Tibii 'prosto w twarz', tylko musi pan mnie obmawiać za plecami, jak nie przymierzając stare babki kościelne? Żenada.... Rzekomo grasz na Asterze od niedawna, a już mowisz na mnie kojot ? Prosty wniosek- kręcisz. Co do samoluba- no cóż, to Twoja opinia i masz do niej prawo, tak samo jak ja mam prawo do uważania Cię (a może cię?) za śmiecia i tchórza. Co do retired- widocznie twoje obserwowanie mnie ograniczyło się do patrzenia na Last Loginy. Fakt, logowałem się prawie co dzień, ale żeby zająć się sprawami gildii/zagadać do kumpli, co nie zajmowało mi więcej niż 15 min. I tak było przez 3 tygodnie. Ale oczywiście Ty (a moze ty?) wiesz lepiej. Na bl nie podałem całej gildii tylko kilka osób (zresztą pewnie doskonale wiesz za co i kogo, najprawdopodobniej jesteś jednym z nich).
Zal.pl nad tchórzem, zajrzyj czasami do słownika ortograficznego, nie zaszkodzi.

-Koniec dyskusji na forum, jeśli znajdziesz jakies resztki odwagi to zagadaj do mnie w Tibii-
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem