Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
Nie sądze, specjalnie pod niego wymieniłem pudło, jeśli Cię ciekawi jak mi chodzi to moge Cię zapewnić, że 1024x7~~ sukawi high, aax4 i takie takie mam 30 fps+-10.
|
A Ty wiesz co oznacza ta emota -->

??

Cytuj:
Napisałem że gra jest denna, (....ciach....) Mam wymieniać dalej?
|
Gra nie jest denna tylko Tobie sie nie podoba, wiesz, to 2 calkowicie inne rzeczy, a
większość z tych niedogodności załatwisz modami (zreszta tak jak w morku).
Nie zebym strasznie bronil obliviona, ale wole go od morrowinda, tylko co z tego jak i tak ostatnio tylko w tibie pocinam
EDIT: nie rozumiem dlaczego na tym forum pisze sie @down. kufa przeciez posty czyta sie od gory do dolu, i czyta sie je raz ! ludzie, po to jest forum zeby konwersowac a takie dzialanie nie pomaga, jakies pojeb.ane przyzwyczajenie, wchodze sobie do panelu subskybowane, patrze, nikt nic nowego nie napisal. A luz. A tu sie okazuje ze jakies ludzki skomentowaly moa wypowiedz, i co? mam od nowa czytac 200 postow??? chore.
Edita sie uzywa do tego zeby nie pisac 2 postow pod rząd, a nie zeby komentowac cos ponizej, kufa to nie jest nabijanie postow.
Netykiety sie nauczcie ludzie.
Wracajac do tematu, to produkcja jest kolosalna, tak jak morrowind i dagerfall, w koncu 4 lata powstawala ta gra, nie da sie ukryc. Ale powtorze sie, modki wszystko (no w wiekszosci

) zalatwia.
kurde d mi sie czasami nie wciska :/