@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów

o tym że rozmawiał z desperados itd ale jedno ale szkodi tak szczeże czy gdybym to ja napisał to też bym miał hunta?? Po prostu wy macie władzę nikt wam nie podskoczy i czasami dla nudów szukając "oderwania"się od rutyny expienia i sami podrywacie średnio i wysoko lvlowców do walki przeciwko wam

Chociaż by akcja z kardearem i keekezem

Poza tym w tych postach są tylko domysły przypuszczenia i chęci wysokolewelowca który ma dosyć tego że nawet własnych przyjaciól nie może obronić od pa ze strony patsów
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats. Demiemu się marzyła polska gildia i pisał sobie po prostu co sądzi o tym wszystkim. Masz rację szkodi wojny nie planuje się na takim forum więc w czym problem?? Czemu niektórzy nie potrafią rozróżnić słów subiektywnej krytyki + odrobiny marzeń o dobrej polskiej gildii na tym serwie od podrzegania czy planowania wojny. Po to w końcu jest to forum żeby sobie popisać o tym serwie. Nie będę się już nawet rozpisywał że posty tutaj nie powinny być dowodem (np jutro sobie stworze profil o niku Konda zacznę zaciągać szwedzkim "polskim" i rozpocznę podrzeganie do wielkiej bitwy

hehe).
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. Np (jak jeszcze grałem na galanie) lognełem się jestem nad depo w veno nie zdąrzyłem się na ekranie pojawić i od razu Maloki i zazek zaczęli mnie jechać (ja ~~30 sorc oni "trochę" większe lvle nic w końcu panowie z Pats mogą się "bawić" im wolno(2 vity poszły parę granów na szczęście nie dedłem ) lub coś z nowszych zdarzeń ide sobie do depo w Ankh raptem zaczynają we mnie lecieć bolty hmmmmm 1 gran poszedł kto tym razem oczywiście którz by inny pan z pats Kardear czemu zaatakował ??? oczywiście napisałem mu why ale on nie będzie się zniżał do poziomu 40 lvla oczywiście nie odpisał. Pomyślałem sobie po co się męczyć (obejrzałem filmik jak Kardear razem z soul~~ "wymuszają" dragon shielda od 37 sorca normalnie żeby upaść do ich poziomu musiałbym zacząć się czołgać.

Po prostu odszedłem dobrze że teraz póki jeszcze nie dorobiłem się jakiegoś większego lvla bo szkoda by było marnować włożonego wysiłku i pracy teraz odrobina przerwy i może po świętach Xerena

nowe konto nowy serw starzy qmple

cya Galana Cya Friends