Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów 
|
sam to napisales - a topo co sie zbiera? na anni zbieral? wraz z 50 sorkiem i reszta ekipy? ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats.
|
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. [/quote]
sraty taty. ja nie mam 5 lat zeby wciskac mi ze slowa "TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze." w kontekscie wczesniejszych postow byly tylko narzekaniem. Nie rob z ludzi idiotow. Jezeli ciagle masz ochote na obrone to dlaczego Demi mowiac "No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-" tak bardzo sie bal? O to ze ktos narzeka? Raczej nie - chodzilo o przygotowania na wojny ktora wcale tajna nie byla
I prosze nie przytaczaj kolejnych dziwnych i wyssanych argumentow ze Demi i kilka innych osob nic nie mowila o wojnie bo to nie jest prawda.