Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2006, 20:53   #56
Catum
Użytkownik Forum

Catum's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Sosibios
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
Catum ma numer GG 2292769
Domyślny Vern Noob Wielki II

Skończ z tymi głupimi i bezsensowymi zagrywkami teatralnymi ( Włóż spowrotem swoje eq które masz w depo/domku/bp ułóż ładnie domek jak miałeś wczesniej ) i nie udawaj już dłużej bo nie wszyscy są tacy głupi jak ty !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vern
Wiesz co te 10% to moi kumple którzy zawsze zostaną ze mną nie ważne czy np: taki Sabulus sieje propagande i klamstwa na temat innej osoby myśląc ze ma przebicie moze i masz wszyscy liża ci zadek
Te 10% przyjaciół to ci sami co odeszli z PP do ciebie , których potem okradłeś ? Teraz jakoś nie nazywają się twoimi przyjaciółmi ... więc chyba nie ma żadnych 10%

Cytuj:
bo masz ten 171lvl< a nie jest to osiagniecie jak po 2 latach+ gry>
Hymm tak mi się wydaje,że Sabu zobaczył i przeżył i napewno osiagnął wiecej od ciebie ( może ty wogule tego nie osiagniesz , no bo jak jeżeli expiłeś do 60~ lvla na katedrze , później do 80~ na północnej Tiq naslimach , terrorach , swamp trolach , etc ).A co do czasu gry , widocznie Sabu ma co innego robić niż siedzieć i nawalać non toper ( ale i tak on zrobi wiecej expa dziennie niż ty i ten twój drugi owner (brat) ).

Cytuj:
.....Jestem wdzieczny tym 10%-om ktorzy zostali przy mnie. I jakbys był lepiej poinformowany a nie opieral sie na glupich domyslach godnych tylko malowartosciowych ludzi to bys wiedzial z kad mam to eq....!!!!

Ty może jesteś im wdzięczny za frajerstwo , bo wkońcu zarobiłeś na nich kupe kasy ... ale oni raczej nie są wdzieczni tobie , nie po to odchodzili z najlepszej gildi na servie ( polskiej ) by zostali okradzeni przez noobka takiego jak ty :S

Cytuj:
P.S poradze sobie z moimi prawdziwymi kumplami !! Rudzik rox Nedvid rox royal crusader rox sir syku rox malajaga rox duffy rox zutixe rox miotacz rox + GUILDIA! bye bye

Hymm umieściłeś tu Maląjagę ? :> Nie dawno wyzywałeś ją i klnąłeś bo expiła na ofie i nie zdobywałeś na tyle expa zeby wbić szybko lvl

Btw. Nie mów mi, że gówno wiem bo nie gram na pacerze ... Bo to co się dzieje dobrze wiem ... A jeśli masz coś do mojego brata to wpadnij do mnie do miasta chętnie się z tobą spotkam ... To by było na tyle
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98
18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner...

Ostatnio edytowany przez Catum - 13-04-2006 o 21:04.
Catum jest offline   Odpowiedz z Cytatem