nigdy nie pisałem że masz 5 lat
Qr#a kiedy zaczniesz odróżniać 2 ważne rzeczy planowanie-wojna planowanie-czyn. Planowałem kiedyś jak by tu napaść na bank i jakoś do pierdla za to nie poszedłem. Jak można huntować kogoś za to czego nie zrobił myślałeś kiedyś nad tym?? Kiedy patrzysz się na sexi laskę (przepraszam dziewczynę) i myślisz sobie co byś z nią zrobił (o ile masz więcej niż 10 lat) to co idziesz do więzienia siedzieć za gwałt?? Nie oszukujmy się część ludzi na forum zaczęła ukrywać niki swoich postaci przez takich ludzi jak ty To jest forum tu się pisze i nie zawsze po to żeby to wprowadzić w czyn czemu nie zacytujesz jego poprzednich wypowiedzi kiedy to razem z Cat~~ rozmawiali o bezsensie wojny czemu nie zacytujesz wypowiedzi wielu innych którzy podrzegali do wojny ale mieli "za niski" lvl żeby się nimi interesować?? Tak bo jeżeli masz lvl wyższy niż >>80 to musisz dokładnie ważyć swoje słowa bo jeszcze ktoś da ci za to hunta. Jeszcze jeden fakt nikogo nie bronie sądze jedynie że nie należy kogoś huntować za to co napisał na forum (no chyba że jest to insulting i masz 100% pewność że napisała to ta osoba)No i teraz coś odemnie walczcie o wolność Galany walczcie i mogę mieć hunta bo mam to w głębokim poważaniu (na szczęście mam za niski lvl żeby się mną zainteresować

)