Nie no ja juz nie moge z tego pana on jest straszny ale dzieki niemu jego temat jest w czolowce caly czas bo wszyscy go jada i wiedza co zrobil , wiadome jest przeciez ze juz sie nie przyzna chociaz wiedza to i mowia nawet jego kolesie z rl'a.
Masz bardzo szybka zmiane zdania na temat ludzi minuta ci wystarcza ktos powie dobre slowo o tobie lubisz go ,zle juz jest najgorszy.
Pozatym co cie obchodzi w ile ten lvl robilem czy ja sie tym chwale patrz oto ja wielki sabu mow do mnie na Panie i wladco , nie powiem ci ze kiedys expilem jak szalony ale z czasem mi przeszlo kiedys ty tez to pewnie jeszcze zrozumiesz ze dalsza gra sie ciagnie sie tylko dla zabicia czasu i kolegow ktorych sie tutaj poznalo pozatym i tak zrobie w 2 godz tyle expa co ty w clay dzien wiec smieszne sa twoje commenty ...
Nigdy nie zdabedziesz tego co ja z twoim podejsciem do gry cierpienie przez ciebie przemawia pewnie na rl cięko z prawdziwymi kolegami i przyjaciolmi? , bo co spotykam jakiegos i mowi ze cie zna na rl to odrazu cie bluzga od najgorszych wez to pod uwage

Pozatym Catum bardzo jasno o wszystkim sie wyrazil

Gz ~~
*troche maslo maslane ale nie mialem czasu to ladnie poukladac ..