Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Ehh normalnie zaraz dostanę poskręcania kiszek. Może mała anegdota pewnego razu poszedłem sobie na dragi (od czasu do czasu zachodziłem na pojedyńczy respown draga w Ankh na 1h lub 2)ok postawiłem dski pare dragów posłałem do piachu z różnym efektem czasem zjechał mi 50 many czasami 500 wiadomo nieprzewidywalny  ale 1 drag zrobił na mnie wręcz piorunujące wrażenie mianowicie kiedy był już na redzie i zaczął uciekać w lewą stronę(jężeli ktoś był na dragach w ankch 1 resp po prawej tam gdzie 2 scorpiony chodzą wiedzą że jest tam 1-kratkowe przejście w lewo)zapier@#$%ł mi 3 f wave w ciągu dosłownie 1-2 sekund łączne combo ponad 400 many (gdyby nie mana shield ded murowany)i tak jak on mógł 3 razy puścić f wave w ciągu 2 sekund ?? (..)
|
Ano tak bywa, ja tez miałem bardzo podobną akcję na dragach w ankh cale szczęscie żaden z 3 f wavewów mnie nie trafił (tylko blokującego DSa) ale efekt był piękny gdyż akurat drag się obracał przez do kazdy wave poszedł w inną stronę.
A wracając do topicu.
Vampy też lubią spammować (używać bardzo wielu ataków naraz) ale ja w tombsach że na rękę były monki blokowałem nimi i nigdy mi żaden nie zginął - może miałem farta - a jak podejde i zajade mu kombo 2 monki, volcanic rod i energy strike to po kilku sekundach leży

.