Temat: Titania war
Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2006, 10:10   #30
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
dzieki temu moj noobowaty kolega marrion ma 103 a ja 76 lvl. pozatym z niewyplaconych zostal misiekmen i moze ze 2 osoby wiecej.
Hm, Marrion moze po dluzej przyjazni ze mna by sie zmienil na lepsze, jednak dlugo go nie znalem w Avantic no ale "BYL" rownym gosciem. Wtedy mial z 50lvl, a ja z lvl smigalem jak tylko chcialem bo to jest nie problem, zreszta kazdy zna moja historie i nie wiem czy tu zalowac, moglem wyplacic 300k i zrobic 100lvl, a w tej drodze bym placil Unitowi caly czas, w sumie napoczatku moglem pierdolic kumpli i dalej miec protekcje od Unitu ale jakis brazul sie dojebal za nic, tak jak Fummlan ze mam fajny domek....A co do Marriona, jak mysle ile on zaplacil Unitowi to az smiac mi sie chce . Bym mogl wymieniac paymenty, jednak napewno ta sumka przekracza 500-600k, oczywiscie Sequ takze bulil Unitowi, taki z niego dobry Zawodnik ze pierwszy ucieka od problemow, a jak jest problem z 20-30 lvlem bez plecow to leci pierwszy

Kajzer mam nadzieje ze ich do*****cie z bezrobotnym Mariuszkiem ;]
A co do gildi Red River, to to jest scierwo, mieso armatnie ktore mysli ze liczebnoscia pokona Unit, jednak przewaga liczebna jest wazna tylko na nowych servach 1-2 tygodniowych.
Placa teraz takie kurwy 300k a Unit plywa w pieniadzach.

/Maurhex
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem