Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2006, 11:28   #67
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Echh..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mackoof
jaker IMO jest zwyklym Zlodziejem ...)
To lamer jest zwykłym złodziejem, nie hacker. Jeśli nazywasz hackera złodziejem to równie dobrze możesz tak nazwać kogoś wykształconego.
Natomiast zgadzam się z Tobą w kwestii, że pobicie go i tak nic nie da. A w pewnym sensie staniecie się tacy jak on? Zwalczać nienawiść nienawiścią to jak głową o mur. Pewnie większość z Was "oleje" to co tutaj pisze bo nikt z młodych nie lubi pouczania. To głównie przez takich jak Wy zdanie o nas jest żałosne, przed kim Wy chcecie sie popisać? Wszyscy myślicie, że jesteście kimś jak komuś dołożycie? Jesli tak to gratuluje podejścia i szkoda mi tylko że jesteście z mojego kraju.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev
programiki mi są potrzebne do wbijania sie na kompy baz danych np. polcji itp.
Ale się zbłaźniłeś. Minęły czasy, kiedy się gada i wychwala a jest to odwrotnie proporcjonalne do prawdy. Sądząc po Twojej wypowiedzi śmiem wątpić, czy napisałbyś programik nazywany "hello world".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev
Zawsze wygrywa...jak nie na meczu to po...
No tak, jesteś jedną z tych osób, które muszą się dowartościować w taki sposób. Nic tylko współczuć.

Nie żebym bronił tego, kto to zrobił, ale takie zastraszanie jest moim zdaniem na niższym poziomie niż zrookowanie jakiejkolwiek postaci (nawet 500lvl).

Jeśli którykolwiek z Was to przemyśli to będzie dobrze.