Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni
btw Lord Pinius - killed by noob chars 
to jest moj faworyt w wanted! waleczny - nie ma co 
|
Owszem Cors trapnoles mnie bo bylem idiota ze tam zlazlem .. jak zaczoles mnie lac to ja do Yavi~ pisalem poczym przybiegl asari i wiedzialem juz ze padne bo predzej czy pozniej by mi sie uhy skaczyly a zabiliscie mnie dlatego tak szybko bo mi sie net zjebal .. gdyby nie on to bym sie uhal tak az by mi sie uhy skaczyly -.- ale Gz a jezeli ci chodzi o skile to mi spadlo 2.5 disa bo bylem bez blessow, ale i tak sie pozniej podnioselm.Moze nie wiesz ale Asari mnie pozniej przepraszal i za dead'a dostalem cash -.- dobra konczymy o nie gadac. Czekam na jakas open battle ;] wkacu forum o wojnie a nie o mnie ;p