Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2006, 23:47   #921
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_

szkodi to mowisz o historii bunt tudziesz powstanie trzeba stlumic??
gratuluje wiedzy historycznej
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !!
Prawda jest taka ze powstania zawsze konczyly sie owocnie No prawie zawsze. Co do nie mojej Polski to za przeproszeniem zamknij sie gowniarzu bo moja wiedza o tym kraju jest napewno wieksza od Twojej. Znajac zycie tak samo jak nie wiesz ile lat WASZ kraj byl pod zaborami jak i to kiedy i co zrobil Trygve Halvdan Lie. A to juz jest historia mojego kraju - Norwegii Wiec tutaj mylisz sie dosyc mocno bo jestem pol norwegiem i pol polakiem ale aktualnie jeszcze przez 2 miesiace mieszkam na terenie WASZEGO kraju. Co do wieku to masz go przy mojej sygnaturce. A co do Potopu to znam wiele faktow bo wiele sie o niej uczylem, ale ciekawi mnie to czy jezeli jestes taki do przodu to w takim razie ktorego powojennego prezydenta mamy teraz w Polsce? I nie wyzywaj ludzi i nie oceniaj z powodu nacji no chyba ze nie lubisz Norwegów.

Peace and Love.

Hail Norge! Chwała Polsce
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.