Całkowicie się z Tobą zgadzam. dosc dlugo juz gram w tibię (nie 4 lata

) ale tez zdążyłem przekonac się uczciwości o n00bstwie polakow... porównam 2 sytuacje; mialem stycznośc z wieloma polakami którzy chcieli mnie oszukac. niestety 3-rzem z nich udalo się. pewnego razu zaufalem jakiemus szwedowi czy niemcowi... nie zawoidlem się... nie będe opisywał w jaki sposób. Możecie teraz pomyślec "o rany ale głupek, dal sie oszukac" ale to wszystko bazowalo na jeden "emocji"- zaufaniu. ludzie czemu wy się nawzajem oszukujecie?! to jest bez sesnu! zamiast sobie pomagac! za wszystko chcecie COS. nie ropniecie polaka za free; zdarzalo mi się na rooku jak zaczynalem grę ze nie mialem liny... DOSŁOWNIE KAZDY POLAK CHCIAL COS WZAMIAN ZA ROPNIĘCIE... denerwuje mnie takze jak stoję sobie w depo a tu nagle podchodzi jakis polak i pisze "plx fre itens!!"
(nie wiem kto zapodal taki dziwny jezyk n00bow) prawdziwy polak nie żebra!! na co wy liczycie?! ze Boh dostaniecie za free?! prawdziwy polak radzi sobie sam!! ehh... zreszta co tu duzo mowic... chcialbym zeby poniektorzy wzieli to sobie do serca i naprawiali swoje bledy...