Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
Gralem na kilku servach (jakies 3 lata temu), pamietam jak powstala isara wtedy bylem malo doswiadczony a do granaia na isarze namowi mnie bardziej doswiadczony kolega. Pamietam te czasy starej isary, jak del'toro a inflames to bylo cos zupelnie cos innego, tam zaczolo postawac pierwsze "pa" moj kolega byl huntowany za to ze nosi Dsm a czlonek gildi bapupy nie, wpadli po nas na dragon lair i kazali mu placic dsm, zaplacil a potem go zabili i mnie tez, pozniej myslalem ze wszystko ok a sie okazalo ze ma hunta z duzym payout. Znam pelno akcji ze starej isary, tam bylo pa. Podchodzi do ciebie koles w tombie, looka na ciebie i "PAY ARMOR NOW" hahahaahah albo ten random pk przez 24h, to byly czasy, takich servow jak isara juz nie bedzie  Czasy na novej tez byly fajne, tam gralem krotko, ale do dzis pamietam jak ktos wpada do twojego cava i mowi "Leave or I will kill u and hunt ur guild". znam duzo akcji ale to raczej doswiadczenia inych graczy. Wrocilem po duzej przerwie do tibi, wybralem selene (tutaj gra moj dobry rl friend) i gdzie te "PA" ?
Jak na tym servie ubijaja 90ek za to ze zabil 50ms, lol? no i co z tego? Wy tu macie spokoj, mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje a to ze ktos cie zabil jeden raz to odrazu panikujesz i myslisz ze zostales ofiara "pa" a to nie prawda. Nie myl pojecia miedzy Pa a Pk, bo pa nie ma na selenie 
|
1. Podałes przykład Isary ktora proawdopodobnie ma najwieksze P.A ze wszytkich ale selenie nie wiele brakuje do niej (wielu graczy z Seleny grało na Isarze xD )
2. P.A nie ma na selenie wez sobie poczytaj forum jest po 5 tematow o kazdym ze Swe na temat P.A , jesli bardzo Ci zalerzy na przykładach konkretnych napisz przedstawie kilka zaczynajac odemnie, w sensie ze zrobiono na mnie P.A
exiva "fiol~